Αρχική
Οδηγός ΙΧ
Επαγγελματίας Οδηγός
Μοτοσυκλέτα
Βιομηχανία
Ναυτιλία
Αεροπορία
Συχνές Ερωτήσεις
Ferrari
Lube Match
Επικοινωνία

Λιπαντικά Shell για τον Μοτοσυκλετιστή

 

Λιπαντικά τετράχρονων κινητήρων

Η σειρά των λιπαντικών Shell Advance για τετράχρονους κινητήρες αποτελείται από υψηλής ποιότητας συνθετικά, ημισυνθετικά και ορυκτά λιπαντικά.

Στα λιπαντικά Shell Advance χρησιμοποιούνται μοναδικά πρόσθετα υψηλής απόδοσης ώστε να προσφέρουν προστασία κατά της φθοράς του κινητήρα για μεγαλύτερη χρονική διάρκεια και μεγαλύτερη καθαρότητα.

Για να αποκτήσουν τα προϊόντα Shell Advance την κατάλληλη σύνθεση, χρειάστηκαν πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα της τεχνολογίας λιπαντικών.

Κύρια χαρακτηριστικά των λιπαντικών Shell Advance για τετράχρονους κινητήρες
• Χρησιμοποιούν βασικά λιπαντικά με ενσωματωμένο υψηλό δείκτη ιξώδους και άριστη διατμητική σταθερότητα, γεγονός που συνεπάγεται λιγότερους βελτιωτές ιξώδους για να διατηρηθεί ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων καθαρότερα.
• Τεχνολογία πρόσθετων που ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις των υγρών φρένων και αμπραγιάζ.
• Υψηλή θερμική σταθερότητα που προσφέρει ασφαλέστερη λίπανση μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας.
• Χαμηλή πτητικότητα που εξασφαλίζει μικρότερη κατανάλωση λιπαντικού κινητήρα.
• Υψηλής ποιότητας προστασία κατά τη φθορά.
• Ικανοποιεί ή υπερκαλύπτει τις υψηλότερες παγκόσμιες προδιαγραφές (JASO, API).
 

Δείτε επίσης το επίσημο site της Shell Ducati

 
SHELL ΑDVANCE ULTRA 4 10W-40
100% συνθετικό λιπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για αγωνιστικές τετράχρονες μοτοσικλέτες.

Βελτιωμένη επιτάχυνση
Αξεπέραστα ομαλή λειτουργία του συμπλέκτη και του κιβωτίου ακόμα και στις υψηλές στροφές λειτουργίας.
Υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις όλων των μεγάλων Ιαπώνων και Ευρωπαίων κατασκευαστών μοτοσικλετών (Kawasaki, Honda, Ducati, BMW, Suzuki, Yamaha).Υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές: API SG, JASO MA.Χρησιμοποιείται και συστήνεται σε παγκόσμια κλίμακα από την Ducati και την KTM.
 
SHELL ΑDVANCE VSX 4 15W-50
Συνθετικής τεχνολογίας, υψηλής απόδοσης για τετράχρονες μοτοσικλέτες.

Ειδικά σχεδιασμένο για σύγχρονες πολύστροφες και πολυβάλβιδες μηχανές. Κατάλληλο για όλους τους κινητήρες τετράχρονων μοτοσικλετών καθώς επίσης και για τα κιβώτια δίχρονων μηχανών. Υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις όλων των μεγάλων Ιαπώνων και Ευρωπαίων κατασκευαστών μοτοσικλετών (Kawasaki, BMW, Ducati, Yamaha, Piaggio, Honda).Προδιαγραφές:API SG, JASO MA.

 
SHELL ΑDVANCE ULTRA 4 15W-50
100% συνθετικό λιπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για αγωνιστικές τετράχρονες μοτοσικλέτες.

Βελτιωμένη επιτάχυνση.Αξεπέραστα ομαλή λειτουργία του συμπλέκτη και του κιβωτίου ακόμα και στις υψηλές στροφές λειτουργίας.Υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις όλων των μεγάλων Ιαπώνων και Ευρωπαίων κατασκευαστών μοτοσικλετών (Kawasaki, Honda, Ducati, BMW, Suzuki, Yamaha).Υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές: AP SG, JASO MA.Χρησιμοποιείται και συστήνεται σε παγκόσμια κλίμακα από την Ducati και την KTM.
 
SHELL ΑDVANCE SX 4 15W-50
Πολύτυπο λιπαντικό για τετράχρονους κινητήρες.

Ικανοποιεί τις απαιτήσεις όλων των μεγάλων κατασκευαστών μοτοσικλετών (Kawasaki, Ducati, Honda, Yamaha, BMW).Ομαλή λειτουργία του συμπλέκτη και του κιβωτίου, λόγω της ιδανικής ρευστότητας και των ειδικών πρόσθετων που περιέχει για υγρό δίσκο.Προδιαγραφές: API SG, JASO MA.Εισάγεται συσκευασμένο.
SHELL ΑDVANCE VSX 4 10W-40
Συνθετικής τεχνολογίας, υψηλής απόδοσης για τετράχρονες μοτοσικλέτες.

Ειδικά σχεδιασμένο για σύγχρονες πολύστροφες και πολυβάλβιδες μηχανές.Κατάλληλο για όλους τους κινητήρες τετράχρονων μοτοσικλετών καθώς επίσης και για τα κιβώτια δίχρονων μηχανών.Υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις όλων των μεγάλων Ιαπώνων και Ευρωπαίων κατασκευαστών μοτοσικλετών (Kawasaki, BMW, Ducati, Yamaha, Piaggio, Honda).Προδιαγραφές: API SG, JASO MA.
   

 

Λιπαντικά δίχρονων κινητήρων

Τα βασικά συστατικά των λιπαντικών Shell Advance είναι ειδικά επιλεγμένα για να προσφέρουν τη μέγιστη προστασία σε όλες τις θέσεις-κλειδιά μιας δίχρονης μηχανής, και ειδικότερα στα πιστόνια, τα ρουλεμάν και το σύστημα εξάτμισης.

Τα λιπαντικά για δίχρονους κινητήρες φθάνουν στις υπό λίπανση επιφάνειες μέσω του συστήματος καυσίμου. Αυτό σημαίνει πως η σύνθεση ενός λιπαντικού για δίχρονους κινητήρες είναι πολύ διαφορετική από εκείνη για τετράχρονους κινητήρες καθώς σε αυτούς, το λιπαντικό παραμένει στο κάρτερ του κινητήρα μέχρι την επόμενη αλλαγή του.

Κύρια χαρακτηριστικά των λιπαντικών Shell Advance για δίχρονους κινητήρες
• Χαμηλή εκπομπή καυσαερίων (καπνού).Μεγαλύτερος έλεγχος όσον αφορά το μπλοκάρισμα της εξάτμισης.
• Υψηλής ποιότητας προστασία κατά της φθοράς.
• Διατήρηση της ισχύος.
• Η μοναδική τεχνολογία των λιπαντικών Shell Advance διασφαλίζει ότι τα κινούμενα μέρη του κινητήρα προστατεύονται απόλυτα από τη φθορά κατά τις επαφές μεταξύ των μεταλλικών τμημάτων.
• Ικανοποιεί ή υπερκαλύπτει τις υψηλότερες παγκόσμιες προδιαγραφές (JASO, ISO, API).
 

SHELL ΑDVANCE RACING X
Ειδικό 100% συνθετικό λιπαντικό για χρήση σε περιπτώσεις όπου απαιτείται η μέγιστη δυνατή προστασία της μηχανής κάτω από τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες των αγώνων μοτοσικλέτας.

Συνιστάται η χρήση του Advance Racing X σε δίχρονες μηχανές που συμμετέχουν σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, motocross, kart, road racing.Εξαιρετική προστασία από τη φθορά και το "κόλλημα" του μοτέρ. Τα ειδικά πρόσθετα που περιέχει ελέγχουν αποτελεσματικά τα κατάλοιπα της καύσης και διατηρούν το μοτέρ σε υψηλό επίπεδο καθαρότητας. Αξεπέραστη απόδοση, λόγω μείωσης τριβών και εξαιρετικής λιπαντικής ικανότητας, με αποτέλεσμα ασυναγώνιστες επιδόσεις στους αγώνες. Εγκεκριμένο από FIM/FIA-CIK.
 
  SHELL ΑDVANCE RACING M
Συνθετικής βάσης αγωνιστικό καστορέλαιο ιδανικό για κάρτ. Η μοναδική του σύνθεση προστατεύει από την φθορά, προσφέρει αξιοπιστία στον κινητήρα
και υψηλές επιδόσεις για όσους τις επιζητούν. Εγκεκριμένο από FIM/FIA-CIK.
ADVANCE ULTRA 2
100% συνθετικό λιπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για δίχρονες μοτοσικλέτες ακόμα και για αγωνιστική χρήση.

Άοσμο.Εξαιρετικά χαμηλή εκπομπή καυσαερίων, σύμφωνα με τις πρόσφατες Ιαπωνικές προδιαγραφές JASO.Ιδανικό για όλους τους τύπους δίχρονων μοτοσικλετών με σύστημα ψεκασμού ή premix.Συνιστάται για υψηλής απόδοσης αερόψυκτες και υδρόψυκτες δίχρονες μοτοσικλέτες.Υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις όλων των μεγάλων κατασκευαστών μοτοσικλετών (Aprilia, Piaggio, Gilera, Malaguti, Peugeot) και όλες τις διεθνείς προδιαγραφές.Πλήρως αναμίξιμο με μολυβδούχο και αμόλυβδη βενζίνη. Η αναλογία ανάμιξης καυσίμου/λιπαντικού καθορίζεται από τον κατασκευαστή της μηχανής (συνήθης αναλογία 50:1).
Προδιαγραφές :JASO FC, API TC+, ISO-L-EGD και προτείνεται για ISO-L-EGE.
 
SHELL ADVANCE SCOOTER 2
Συνθετικής τεχνολογίας λιπαντικό χαμηλών εκπομπών καπνού, για την απόλυτη προστασία των σύγχρονων scooter.

Εξασφαλίζει εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές καυσαερίων.Υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις όλων των μεγάλων κατασκευαστών και όλες τις διεθνείς προδιαγραφές.Προδιαγραφές: API TC, JASO FC και ISO-L-EGC.
 
SHELL ΑDVANCE VSX 2
Συνθετικής τεχνολογίας λιπαντικό υψηλής απόδοσης για δίχρονες μοτοσικλέτες.

Άοσμο. Ιδανικό για όλους τους τύπους δίχρονων κινητήρων μοτοσικλετών με σύστημα ψεκασμού ή premix.Συνιστάται για υψηλής απόδοσης αερόψυκτες και υδρόψυκτες δίχρονες μοτοσικλέτες.Υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις όλων των μεγάλων κατασκευαστών μοτοσικλετών (Piaggio, Malaguti, Gilera, Peugeot, Aprilia) & όλες τις διεθνείς προδιαγραφές.Πλήρως αναμίξιμο με μολυβδούχο και αμόλυβδη βενζίνη. Η αναλογία ανάμιξης καυσίμου/ λιπαντικού καθορίζεται από τον κατασκευαστή της μηχανής (συνήθης αναλογία 50:1).
Προδιαγραφές: JASO FC, API TC, & ISO-L-EGC και προτείνεται για ISO-L-EGD. Εισάγεται συσκευασμένο.
 
SHELL ΑDVANCE SX2
Προδιαλελυμένο λιπαντικό για δίχρονους κινητήρες.

Παρέχει υψηλή προστασία και καθαρότητα στον κινητήρα. Μειώνει δραστικά την εκπομπή καπνού.Καλύπτει τις προδιαγραφές: API TC, JASO FB και ISO-L-EGB.


Copyright © ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ